Vad är du tacksam över just nu?

index-banner

REFERENSER OCH TESTIMONIALS

Nu är det ett tag sedan du coachade mig men pärlorna dyker ständigt upp. En stor hjälp i vardagen fast det gått ett tag sen sist. Tack Roger!
Magnus Johansson, Ägare på Garditude of Sweden

 

You for sure did serve me today. Tack för magisk Coaching! Kram Joacim
Joacim Israelsson, Chef Atlas copco

 

I would personally love to have sessions with Roger. Roger is a very sensitive receptive listener he has the ability to really follow the other – walking in your shoes and translating the sense he gets of you in to more love and understanding for yourself. He is like an instrument, able to play in tune with you.
Tine Vindeløv, Zen Coaching supervisor and teacher

 

Det har utvecklat min förmåga att välja även i riktigt svåra lägen
Malin, Lärare

 

Jag upplever att jag vågar mer kring försäljning och att stå framför människor
Gustav Elmberger, Vd

 

Din närvaro! Och din förmåga att skapa ett mycket tillåtande utrymme där din äkta nyfikenhet smittar av sig och gör det lätt att utforska och komma fram till nya insikter. Din följsamhet och öppenhet för när något inte passar mig ( i varje fall inte just den sessionen) gör att jag känner mig respekterad som den jag är och att sessionen är på mina villkor. Uppskattar också att du samtidigt är strukturerad och följer upp det som jag kommit överens om med mig själv att göra och de insikter jag fått. (Insikterna sätter sig mycket djupare när man återkommer till dom. Jag kan tex på ett ögonblick uppleva den stabila närvaro jag upplevde under sessionerna om jag känner behov av det i min vardag. Frågan om vilket behov som ligger bakom mitt beteende börjar dyka upp automatiskt.)
Karin