”Två sanningar närmar sig varann, en kommer inifrån, en kommer
utifrån och där de möts har man chansen att få se sig själv”
Tomas Tranströmer

index-banner

OM MIG

Född och uppvuxen i Norrland. Därifrån flyttade jag tidigt till Portugal för att arbeta som reseledare och jag lärde mig mycket genom att möta människor I olika situationer.

 

Så småningom flyttade jag till Skåne för att arbeta som Icahandlare. Jag drog i handbromsen när allt I livet gick för fort och Jag hamnade i en djup existentiell kris som gjorde att jag började se hela mig.

 

I det här läget tog Jag hjälp och stannade upp för att äntligen ta hand om mig själv och det har jag fortsatt att göra sedan dess.

 

I dag stöder jag andra att stanna upp och se sin egen potential och att se vad det är de verkligen vill göra. Utifrån det kan manifesterandet/görandet komma från flow istället för från ansträngning.

 

De senaste 15 åren har jag arbetat med personlig utveckling, meditation och medveten närvaro I olika former.

 

Det gensvar jag fått från mina klienter är att mitt arbete kännetecknas av ärlighet, klarhet och kärleksfull närvaro, som tillåter människor att komma i kontakt med sin egen glödje och sin egen inre stillhet och därifrån hitta sin egen kreativitet och kraft.

 

Jag är lärare i  zencoaching  i Sverige, Norge och Polen. Där jag  utbildar coacher med utgångspunkt I empatisk kontakt där inget behöver “fixas”.Jag arbetar med näringsliv, organisationer och privatpersoner både enskilt och I grupp det kan vara allt från ledningsgrupper till skolklasser.

 

Jag är diplomerad senior  Zencoach och mindfullnessinstruktör, Falitator familjekonstellationer, licensierad sorgearbetare, utbildad i livsvalscoaching och arbetar med inner child work och. Jag har flera kurser, längre och kortare, i personlig utveckling bakom mig, bland andra Training for Life på BaraVara, steg 1 och 2 på Mullingstorp, Icas Butiksledarutbildning och deras Företagsledarutbildning samt livets goda skola. Jag har under 3år arbetat på Mullingstorp, som assisterande terapeut.Jag är sedan 2 år student i  almaas diamond approach.