Vad är intentionen med den här dagen?

index-banner

MIN BOK

Pressmeddelande 2012-10-11

Ny bok om medveten närvaro: ICA-handlaren som drog i nödbromsen

 

Har du tid att vara närvarande i ditt eget liv? är frågan Roger Marklund ställer i boken ICA-handlaren som drog i nödbromsen som handlar om mannen som hade allt men ändå inte var lycklig. I boken får vi följa Rogers resa från hjärtintensiven i väntan på döden till ett liv i medveten närvaro.

 

Många människor idag upplever att det så kallade livspusslet är svårt att få ihop. Att det är många måsten som är svåra att förena med det vi vill och längtar efter, vilket ibland tär på våra nära relationer. En väg till att hitta mer balans i livet är medveten närvaro. ICA-handlaren som drog i nödbromsen är en bok för alla som är nyfikna på medveten närvaro (mindfulness).

 

Roger Marklund har många gånger fått frågan om han inte ska skriva en bok. Han har talets gåva och har en spännande livsberättelse att berätta. Men att skriva ned sin berättelse har känts övermäktig. Petra Ariton har det skrivna språkets gåva och älskar att berätta vanliga människors berättelser, speciellt berättelser om livsförändring. Detta är Roger Marklunds berättelse om medveten närvaro nedtecknad av Petra Ariton.

 

Om författarna

Petra Ariton – Storyteller, skribent, författare, coach och inspiratör som älskar att berätta vanliga människors historier. Mångsysslande livsnjutare som lever efter devisen Everything is possible! Kreativ och driven idéspruta som gillar att ha många bollar i luften.

 

Roger Marklund – Nyfikenheten på livet och drivkraft att utvecklas tillsammans med andra har gett Roger möjligheten att utforska medveten närvaro på heltid. Som coach och mindfulnessinstruktör har han förmånen att arbeta med privatpersoner, företag, organisationer och skolor, både enskilt och i grupp. Roger älskar det han arbetar med och ser sitt yrke som en gåva.

 

Några röster om boken:

”Bra upplägg och lätt att läsa. Jag tror många kan ha nytta av den här boken.”

”Mycket intressant läsning. Lättläst och konkret. Inte alls flummigt som det ofta kan bli i den här typen av böcker.”

”Modigt, givande och relevant”

”En bra skriven personlig berättelse. Engagerande, inspirerande och lärorik.”

Fakta om Ariton Förlag Ariton Förlag är ett förlag med utgivning inom sund livsstil och personlig utveckling. För mer information: www.aritonforlag.se

För bokbeställningar och recensionsexemplar kontakta Petra Ariton, info@ariton.se